Taco på fredag

Taco - idag en av den vanligast fredagsrätten. Vi var nog en av de första lunchställena i norrförorterna som började med Taco. I början bakade vi våra tortillas själv!! Vi hade en praktikant med sydamerikanskt ursprung som lärt sig av sin mor. Vi hade färglada servetter för så skulle det vara, liksom lite mer än svenskt. Musiken spelade och vi hackade och stod i. Hos oss arbetstränade en underbar kvinna från Bosnien som sa... tomater-tomater, dom äter ju upp alla tomaterna... Hur mycket får dom äta - och vi skrattade. Under flera år kunde vi ha upp emot 70-80 gäster som åt taco hos oss på lunchen en fredag.

Vi har inte slutat än - fortfarande har vi det som en specialitet på fredagar.

Här hos oss kan du äta taco med mjuka tortillas, nachos och hårda skal. Du kan välja mellan köttfärs, kyckling eller vegetariskt och nämnas ska väl alla tillbehör som lök, gurka tomat och majs och goda såser därtill.

Hos oss hackar vi allt själva ....i små bitar.

 

Välkommen hit på fredagsmys !

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter