Soppa på Picchus

Varje vecka tisdag-torsdag serverar vi hemlagade matiga soppor hos oss. Vi tycker att det är en utmärkt lunchmat. Många håller inte med oss utan menar att man inte blir mätt. Men vi garanterar att om du äter hos oss går du härifrån med magen både mätt och varm. Många är dom som minns den tunna ärtsoppan eller minestronesoppan från skoltiden, hos oss serveras inte sådana soppor. Hos oss kan du äta goda fisksoppor, matiga rotfruktsoppor, heta gulaschsoppor men nästan aldrig en ärtsoppa. Vi tycker att på de flesta lunchställen serveras det ärtsoppa till torsdag så det känns lite tjatigt. Hellre en morotssoppa piffad med färsk ingefära och brödkrutonger där till som idag eller varför inte en fisksoppa med spenat, potatis och rotfrukter, mättande och gott.

Till det förstås en sallad och färskt bröd med smör, kikärtsröra eller som idag bönröra.

Gör som dom som vågar...kom hit!

 

VÄLKOMMEN!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter