S.P.O.O.K på Picchus/Gamla Apoteket

Vi blev kontaktade av Jenny, en trevlig pigg tjej som frågade om vi ville ta emot  henne och några till från hennes organisation som hon varit med och bildat. S.P.O.O.K.  Hon ville höra om vi fått berättat av någon eller om vi själva upplevt något i det hus som vi arbetar i , Gamla Apoteket. Jag, Birgitta och Lena från Lenas Keramik träffade henne och en kvinna till för att samtala om just paranormala upplevelser. Själva hade vi inte så mycket att berätta om men vi var öppna för att dom skulle få komma hit och undersöka och mäta energi och förekomst av paranormala händelser.

Så nu har vi besök av Jenny och två killar som alla tillhör Stockholms paranormala organisation och kamratskap. Vi har också besök av en journalist och fotograf som är här för att dokumentera nattens energiflöden.

Dom har en hel del  utrustning med sig och det känns väldigt spännande. Ett gammalt hus som detta har ju självklart olika magnetfält och energier som flödar, vad det sedan är får ju var och en ha sin åsikt om.

Vi tycker i alla fall att det känns spännande och trevligt att få träffa dessa ungdomar.

Välkommen hit på fika eller en lunch så får ni veta mer.

Birgitta och Marit

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter