Söndag den 8 september vernissage med Sara W Nelin

Vi startar höstens utställningar med Sara vars främsta teknik är oljepastellkrita eller kladdkrita. Hon arbetar även i tusch och blyerts.
Hon beskriver sig själv med att hon ritat sedan hon kunde greppa en krita och måleriet har följt henne genom livet. Efter ett par år som småbarnsförälder har hon nu dammat av kritasken och målar mer än någonsin. Barnen blir förstås en stor inspirationskälla och det genomsyras i hennes bilder. De starka färgerna i kladdkritorna ger ett lekfullt anslag men passar även för att ta in mörker och svärta. Hon tycker också om att ta in humorn i konsten och många av hennes bilder ligger i en vågskål mellan humor och sorg.
Det här kommer att bli en spännande utställning. Passa på att komma och njuta av en kopp kaffe med dopp därtill.

Välkommen!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter