Luciakonsert med Catharina Janner söndag den 15 dec kl. 14.00

Catharina Janner från Upplands Väsby studerar jazzsång på musikkonservatoriet i Trondheim. Våren 2013 fick hon ett kulturstipendium från Upplands Väsby kommuns kulturnämnd. Som tack för detta kommer hon hem till Upplands Väsby för att ge en julkonsert. Med sig har hon två musiker. Kaspar Agnas på gitarr som går sista året på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och nu gör ett utbytesår på musikkonservatoriet i Tronheim och Halvar Haugdal på piano som också studerar på NTNU.
Tillsammans vill de bjuda på en konsert med traditionella julvisor, psalmer,  jazzlåtar och egna kompositioner med improvisation i fokus. De hoppas på att få sprida lite julkänsla till alla de som kommer för att lyssna.
Konserten varar  ca 1 timma
Kaffe och nybakade bullar till försäljning

Välkommen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter