Vernissage söndag den 23 november kl. 12

Fia Bladh, född i upplands Väsby och uppvuxen i Mora visar skisser i tusch .
Efter en utställning på Zornmuseet med Björn Berg sommaren 2013 påbörjades en ny period i Fias konstutövande. Hon började skissa i tusch och hittade tillbaka till skaparlusten. Med block och penna gav hon sig ut och verkligen tittade sig omkring och såg motiv överallt och det avslutades med en utställning i Mora.
Lusten att skissa finns kvar och nu med en utställning här hos oss i hembygden Upplands Väsby.
Den stora frågan inför den här utställningen har varit; "kan jag förmedla min kärlek på pappret ?". Den största utmaningen har varit avstånden och tiden för Fia men där har fantasin och minnena fått hjälpa till.
På utställningen kommer vi att få se skisser från Grövelsjön, Kroatien, Mora och Väsby, med tuschen som gemensam nämnare.
Tusen skisser av Fia Bladh

Välkommen!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter