Musikkväll fredag och vernissage söndag

På fredag den1 9 februari har vi vårens första Musikkväll. Som vi har längtat och sett fram emot att se er alla här igen, både ny som gammal gäst. Musikföreningen har satt ihop ett härligt och spännande program och först ut är BLÅ BERGENS BORDUNER. Gruppen består av Ulf Karlsson, Anders Norudde , Göran "Freddy" Fredriksson och Stefan Ekedahl. Med bland annat säckpipa, fiol, bouzouki och cello skapar de ett gruppsound med bordunmusiken och den svenska säckpipan i centrum.
För dig som missat att boka biljetter och inte fått några har istället möjlighet att komma på vernissage söndag den 21 februari. Titti Schmidt visar bilder i tusch och blyerts.
Serveringen är förståss öppen och du kan fika eller äta en lättare lunch.

Välkommen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter