Härlig helg i september.

Fredag 23/9 har vi musikkväll. Denna gång kommer Sandén-Nygårds-Carr.
Sofia Sandén (sång, fiol, viola da´more)
Hon tolkar sångerna på fullaste allvar, ömsint och lyhört. Någon skrev: ”Jag hittade din musik av en ren slump. Din röst och dina sånger är tidlösa”.
Har tidigare hörts i bland annat folkmusikgruppen Ranarim . 
Anders Nygårds (fiol, viola, mandolin)
När Anders spelar står tiden still. Obevekligt. En riksspelman på stadig grund men i samma stund nyfiken, mångsidig musiker och kompositör som arbetat med artister som Lars Winnerbäck, Freddie Wadling och Ale Möller. (Teater och filmmusik bl a ”Masjävlar”, ”Under Hallonbusken” och senaste filmen ”Hallå Hallå” av Maria Blom). 
Ian Carr (gitarr)
Har skapat ett alldeles eget sound med sitt gitarrspel, där sväng, rytm och intrikata melodier bildar en fantasifull helhet. En slags keltisk väv i Dalamiljö. Har spelat med svensk/engelska folkbandet SWÅP och brittiska folkmusiker som Kate Rusby.

Söndag 25/9 har vi vernissage. Siri Öryd, född i Lapplands inland, Purnu nu bosatt i Sigtuna målar främst i akvarell.
Har genom åren genomgått utbildning och kurser hos de främsta akvarellisterna i Sverige.
Motiven hämtar hon från naturens underbara skiftningar, ofta handlar det om att försöka fånga något som mynnar ut i halvabstrakta landskap.
Drivkraften ärlusten att målaa, upplevelsen av matrialet och utrycken som skapas.Utmaningen att finna balansen i en fungerande komposition.
Hon har under flera år bedrivit kusverksamhet i akvarellmåleri i Stockholm och sigtuna.

Köket bjuder på soppa, paj, öl, vin, kaffe o kakor!
VÄLKOMMEN!
 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter