Musikkväll fredag 26 april

Monika Z & jag

Lena Nilsson är en artist med lång karriär. Ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som sålde guld med sin julskiva. De var ständiga gästartister i ”Allsång på Skansen” under tre år och gav ut det kritikerrosade albumet ”Avec”.
Andra sammanhang Lena medverkat i är Rhapsody in Rock med Robert Wells, visfestivaler, krogshower, revyer, ett stort antal tv-program, spelningar på jazzklubb i London, konserter i Abu Dhabi och Vietnam, musikalföreställningen ”Musicals forever” i Norge samt egenproducerade program och föreställningar, bl a den mycket uppskattade föreställningen "Monica Z & Jag" som nu även blivit skiva som gavs ut i januari 2017 och bl a låg etta på Svenska Närradiolistan med låten ”Underbart är kort”.

Carina E Nilsson är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar är unikt bred och innehåller allt ifrån klassiskt till jazz, musikal, pop och rock och
har i egenskap av producent, ackompanjatör och kapellmästare samarbetat med de flesta av landets etablerade artister, bl a Mattias Enn, Charlotte Perelli, Linda Lampenius & Sofia
Källgren.

”Ett varmt, intimt och personligt porträtt av Monica Zetterlund, hennes sånger och liv. Artisten Lena Nilsson skapar tillsammans med sin pianist Carina E Nilsson en kväll med innerlig atmosfär fylld av glädje, humor, kärlek och minnen, men den speglar också djupet och svärtan i Monicas artisteri och person. Härligt sväng, stämningsfull eftertanke och glimten i ögat. När kvällen är slut, sakta ni gå genom stan.”

Serveringen öppnar kl 19.00
Välkommen att boka plats 08-59080700

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter